Controale ale poliţiei în cluburi, baruri şi terase din Craiova. Amenzi în valoare de 16.000 de lei

0
148

Poliţişti, precum şi reprezentanţi ai altor autorităţi, au efectuat controale, vineri şi sâmbătă noaptea, în Centrul Vechi şi alte zone ale Craiovei, în cluburi, baruri şi terase, în contextul gestionării cazurilor de infecţie cu noul Coronavirus, informează Poliţia Capitalei.

Operatori economici care nu au respectat prevederile legale referitoare la desfăşurarea de acţivităţi tip club/discotecă au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 16.000 de lei.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în ziua de 14 mai , poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cuprivire la faptul că la o terasă dintr-un parc din Craiova nu se respectă prevederile Legii 55/2020, fiind desfășurate activități tip club/discotecă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova și un echipaj de jandarmi din cadrul GJMb Craiova care au identificat administratărul societăţii comerciale respective în persoana unui bărbat de 35 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

Potrivit sursei citate, ieri, 15 mai, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la aceeaşi terasă dintr-un parc din Craiova, nu se respectă prevederile Legii 55/2020, fiind desfășurate activități tip club/discotecă.

Sursa GDS.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here