Coronavirus : Activitatea UPU a Spitalului din Filiasi a fost suspendata! Un pacient confirmat cu COVID 19 a fost consultat acolo ..

0
82

Un pacient al Compartimentului de Primiri Urgente al Spitalului Filiesenilor, in varsta de 67 ani, a fost transferat in cursul serii de 18.03.2020 la Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova in urma confirmarii testului pentru COVID-19.

Imediat a fost declansata ancheta epidemiologica si s-a stabilit ca acesta a stat internat in Compartimentul pentru Primiri Urgente, pe circuitul special amenajat pentru aceste situatii. Au fost prelevate 23 de probe de la cadre medicale si personal CPU al Spitalului Filiesenilor, urmand ca acestea sa stea in izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Prin urmare, activitatea Compartimentului pentru Primiri Urgente va fi suspendata in aceasta perioada, iar in cursul serii a fost efectuata dezinfectia intregului spatiu in care functioneaza acest compartiment.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Politistii doljeni au aplicat 450 de amenzi in valoare de 80.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here