Coronavirus : Actualizare situatie epidemiologica – cazuri coronavirus in Dolj

0
12

Aproape 500 de persoane sunt izolate la domiciliu si alte 142 se afla in carantina iar 6 persoane sunt confirmate cu coronavirus potrivit ultimei situatii epidemiologice intocmite la nivelul judetului Dolj.

Potrivit unui comunicat de presa remis, sambata, de Prefectura Dolj, in spital sunt internate sase persoane, trei din Olt, trei din Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

“Astazi 14.03.2020 ora 15.00, situatia epidemiologica a judetului Dolj se prezinta astfel: 495 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 142 de persoane se afla in carantina iar 6 persoane confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova, fiind asimtomatice. Mentionam faptul ca din cele 6 persoane internate la Spitalul „Victor Babes” Craiova, 3 sunt din judetul Dolj.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sanatoase si nu prezinta simptomatologie specifica afectarii de catre virusul COVID-19. ” se arata in comunicatul remis de Prefectura Dolj ..

Facebook Comments
Citeste si :   Sanatate pe rotile ! Scaunul de la Urgenta are state vechi in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here