Coronavirus : BILANTUL OFICIAL a explodat. Cati romani s-au vindecat!

0
114

Bilantul cazurilor de infectare cu coronavirus a urcat, miercuri, la 260. Din fericire, exista si 19 romani care s-au vindecat si au fost externati.
Sunt deja 260 de imbolnaviri.

Pana astazi, 18 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 260 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 260 de cetateni care au contactat virusul, 19 sunt declarati vindecati si au fost externati.

De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacti ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate in carantina. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 2 ani si 57 de ani.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Coronavirus : BILANTUL OFICIAL a explodat. Cati romani s-au vindecat!
Coronavirus : BILANTUL OFICIAL a explodat. Cati romani s-au vindecat!

Bilantul cazurilor de infectare cu coronavirus a urcat, astazi, la 246, cu 29 de cazuri mai mult ca ieri, din care 12 Bucuresti, 7 Iasi, 3 Ilfov, 2 Hunedoara, cate 1 caz in Alba, Bihor, Maramures, Olt, Suceava.

Varsta celor infectati: intre 1 si 72 ani. Sunt atat contacti ai cazurilor pozitive existente, cat si persoane care au calatorit in zone afectate ca de exemplu Spania, Italia, Marea Britanie

Facebook Comments
Citeste si :   Un barbat de 43 de ani, internat in spital cu gripa, a decedat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here