Coronavirus la DGASPC Dolj ! Persoana angajată la DGASPC, depistată cu Covid-19

0
19

Persoana angajată la DGASPC, depistată cu Covid-19, este contact al polițistului din Cârcea depistat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus, informează și Prefectura Dolj. Informația pe surse este că ar fi vorba de soția acestuia. Iată mențiunile făcute de instituție cu privire la acest caz:

„Referitor la situația angajatului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj confirmat pozitiv, fiind contact direct al polițistului diagnosticat cu noul coronavirus, vă aducem la cunoștință următoarele:

Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta. Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie.
Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj, au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2.”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  România infectată de COVID-19, pe județe. In Dolj sunt raportate 117 de cazuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here