Coronavirus : O femeie aflata in carantina a nascut o fetita la Craiova . Atat mama, cat si copilul sunt in stare buna

0
6

O femeie care era in carantina a nascut vineri, in conditii speciale, o fetita de 3,4 kilograme.

Femeia a fost transportata la SJU Craiova cu izoleta, iar medicii care au ajutat-o sa aduca pe lume bebelusul au fost imbracati in costume de protectie cu masti.

Femeia insarcinata a ajuns din Italia pe 11 martie si se afla in carantina intr-un centru din Craiova, unde trebuia sa stea 14 zile. Vineri, medicii au dus-o cu izoleta la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.
Mama a adus pe lume o fetita de 3,4 kg.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Medicii spun ca atat femeia, cat si copilul sunt in stare buna si asteapta acum rezultatele testelor de coronavirus.

„A nascut. Atat doamna, cat si copilul sunt in stare buna, sunt izolate in acest moment in salon. Au intrat pe un circuit separat in cadrul spitalului care ulterior a fost dezinfectat. S-au luat toate masurile necesare pentru a evita orice risc de contaminare. Au fost prelevate probe si se asteapta rezultatul sa vedem daca este sau nu pozitiva cu noul coronavirus”, a declarat Teodor Sas, manager SJU Craiova.

Facebook Comments
Citeste si :   Proiectul „Comunitatea românilor din Cernăuți: Coordonate istorice și reconstrucție identitară” a ajuns la final

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here