Coronavirus Romania : 45 de tone de echipament medical au ajuns in tara

0
0

45 de tone de echipament medical au ajuns acum pe aeroportul Otopeni de la Seul.

Transportul a fost asigurat cu o aeronava C-17 Globemaster III, in cadrul cotei de ore de zbor alocate Romaniei, ca stat membru al Unitatii Multinationale de Transport Strategic. Unul dintre comandantii echipajelor care opereaza aeronava pe timpul acestei misiuni este locotenent-comandorul George Craciun, pilot din Fortele Aeriene Romane, detasat in cadrul Unitatii Multinationale de Transport Strategic.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LIVE: 45 de tone de echipament medical au ajuns acum pe aeroportul Otopeni de la Seul.Transportul a fost asigurat cu o aeronavă C-17 Globemaster III, în cadrul cotei de ore de zbor alocate României, ca stat membru al Unității Multinaționale de Transport Strategic. Unul dintre comandanții echipajelor care operează aeronava pe timpul acestei misiuni este locotenent-comandorul George Crăciun, pilot din Forțele Aeriene Române, detașat în cadrul Unității Multinaționale de Transport Strategic.#COVID19 #RomâniaFiiPuternică

Gepostet von Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro am Mittwoch, 25. März 2020

Facebook Comments
Citeste si :   Lovitura pentru soferi! Aplicatiile cu harti, interzise la volan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here