CORONAVIRUS ROMANIA – Grupul de Comunicare Strategica a anuntat Bilantul Oficial : 1029 de cazuri de infectii cu coronavirus.

0
1

Pana astazi, 26 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 28 la Bucuresti, 6 la Craiova, 5 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi).

Pana astazi, 17 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau si Timisoara, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 123 de noi cazuri de imbolnavire.

Una dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 este jandarm la Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, care a contactat virusul in cadru familial. La nivelul unitatii au fost luate de urgenta toate masurile necesare referitoare la izolarea, atat a jandarmului in cauza, cat si a celor cu care a intrat in contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, inca din faza in care era doar suspect.

Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 7 ani si 87 de ani.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

La ATI, in acest moment, sunt internati 29 de pacienti, din care 23 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 6.151 de persoane. Alte 110.042 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 15.998 de teste, din care 823 in unitati medicale private.

Facebook Comments
Citeste si :   KickBox : CUPA TELLUR LA KICKBOXING!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here