Coronavirus s-a razbunat pe Primarul din Malu Mare . Ilie Dodocioiu este internat in spital ..

0
53

Pe 30 august 2020 am scris despre situatia in care se afla Primaria Malu Mare si cum Ilie Dodocioiu spunea celor din Primarie : “Lasati-i sa intre! Acestia sunt prietenii mei! Cu masca sau fara masca, EU raspund!”

Din pacate coronavirus s-a razbunat pe Ilie Dodocioiu dar si alti 4 angajati din Primaria Malu Mare ..

„Că virusul nu ține cont nici de funcții, nici de campanii și nici de activitățile curente nu mai e un secret pentru nimeni. Iată că nici eu nu am fost iertat de ravagiile sale.
Testul Covid care mi-a fost efectuat în cursul zilei de ieri a ieșit pozitiv, motiv pentru care, în prezent, mă aflu internat la spital. Starea mea de sănătate este relativ bună, însă nu înseamnă că nu trebuie să respect protocolul medical.
Drept urmare, până mâine când, sper, voi putea să-mi continui perioada de carantină la domiciliu, sunt nevoit să urmez tratamentul de specialitate în spital.
Știu că sunteți alături de mine. Știu că avem multe de făcut. Și mai știu că nici măcar virusul nu mă poate împiedica să mă gândesc la malumărenii mei, la comuna și la proiectele noastre.
Însă, chiar dacă nu suntem acum împreună, am convingerea că vom rămâne împreună și vom continua împreună ce ne-am propus!” a scris pe pagina de socializare ..

Ilie Dodocioiu spune acum ca acum respecta protocolul dar pana acum ? Cum ramane cu cei care au intrat in Primaria Malu Mare ?

DSP Dolj se sesizeaza in acest caz ? Asteptam lamuriri …

Din pacate aceste cazuri de coronavirus poate afecta si inceperea anului scolar in comuna Malu Mare . Daca nu se ia masuri rapide , exista posibilitatea ca anul scolar sa se amane ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here