Cosmin Corâțu : Am propus montarea de camere la toate întrările în oraș

0
235

Azi a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Craiova iar consilierul PNL Craiova, Cosmin Corâțu, a venit cu o propunere foarte buna în vederea creșterii siguranței craiovenilor.

Cosmin Corâțu a avut si alte proiecte care si-au dovedit eficienta. Amintim doar unul singur si anume montarea bump-erelor care au scazut numarul accidentelor in orasul nostru..

„Astăzi, în cadrul ședinței de consiliu local, am propus montarea de camere LPR (Licence Plate Recognition) la toate întrările în oraș, în vederea creșterii siguranței cetățenilor și pentru a veni în sprijinul autorităților statului atunci când investighează cazuri mai complexe.

Tehnologia de recunoaștere automată a plăcuțelor de înmatriculare este utilizată pentru a ajuta la detectarea și descurajarea criminalității la nivel local și național.
Utilizarea LPR în acest mod s-a dovedit a fi importantă în detectarea multor infracțiuni, inclusiv la localizarea vehiculelor furate.”, a scris Cosmin Corâțu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here