Cosmin Corâțu : Consilierii PNL au propus montarea de limitatoare de viteză dar Primaria Craiova nu este de acord aceasta propunere!

0
66

Ultimul punct pe ordinea de zi a Consiliului Local este „Întrebări și interpelări”.
Cosmin Corâțu a adus in discutie problema numeroaselor accidente din zona trecerilor de pietoni iar ca solutie a fost montarea acelor bumpere .

Primarul Craiovei se opune si problemei limitatoarelor de viteza care ar reduce semnificativ accidentele de circulatie din orasul nostru .
Lia Olguta Vasilescu a mentionat : DEOCAMDATA EU SUNT PRIMARUL ORASULUI !

„Ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local, am avut o interpelare cu referire la problema numeroaselor accidente din zona trecerilor de pietoni.
Anul trecut, au avut loc 70 de accidente soldate cu 73 de răniți și 2 morți pe trecerile de pietoni. Gândiți-vă că anul trecut a fost un an cu restricții, în condiții normale situația putea fi chiar mai gravă de atât!
Acum două luni, pe 21 Mai, o tânără a murit pe trecerea de pietoni, în timp ce se deplasa către școală.

Grupul consilierilor PNL a propus montarea de limitatoare de viteză la 24 de treceri de pietoni semnalate de Poliția Rutieră, unde se întâmplă frecvent accidente cu victime.
Primăria nu este de acord cu propunerea noastră, deoarece invocă faptul că pe timpul iernii se face mai greu deszăpezirea din cauza acelor bumpere.
Vom găsi o soluție la această problemă, iar apoi vom face o rectificare de buget, siguranța cetățenilor noștri trebuie să primeze!
Mulțumesc domnului Zuican Emilian pentru colaborare, jos pălăria!” a scris Cosmin Corâțu pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here