Cosmin Poteras : La mulți ani, europeni! La mulți ani, Europa!

0
168

În fiecare an, pe data de 9 mai se aniversează Ziua Europei. Pe lângă această semnficaţie, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial.

„Este al doilea an când sărbătorim Ziua Europei la distanță unii de alții, dar cu speranța că împreună vom depăși și această criză. Pentru că solidaritatea este una dintre valorile de bază ale Uniunii Europene, alături de respectul pentru demnitatea umană, libertate, democrație, egalitate, stat de drept și respectarea drepturilor omului.

După luni grele de luptă cu pandemia, avem nevoie mai mult decât oricând și de încredere. Încredere în instituțiile statului, în România și în Europa. Încredere că, prin vaccinare și eforturi comune, vom putea reveni la normalitate cât mai curând.
Doar împreună suntem mai puternici. În interiorul granițelor țării și ale Europei. Europa viitorului trebuie să fie a cetățenilor, iar viitorul Europei este responsabilitatea noastră, a tuturor.

Uniunea Europeană este o demonstrație a maturizării Europei, o promisiune a păcii și a dezvoltării. O promisiune pe care trebuie să o ținem pentru generațiile următoare!
La mulți ani, europeni! La mulți ani, Europa!” a scris Senatorul USRPlus Dolj, Cosmin Poteras pe reteaua de socializare .

Este al doilea an când sărbătorim Ziua Europei la distanță unii de alții, dar cu speranța că împreună vom depăși și…

Publicată de Cosmin Poteraș pe Duminică, 9 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here