Cosmin Poteras, Senator USRPlus Dolj : Craiovenii nu de floricele au nevoie, ci de aer curat

0
24

Primaria Craiova intentioneaza sa taie peste 200 de arbori sanatosi de pe Calea Bucuresti , zona cuprinsa intre Rotonda si Viitorul. In acest sens , Senatorul USRPlus Dolj, Cosmin Poteras a solicitat informatii despre aceasta situatie ..

Ne intrebam daca locuitorii acestei zone stiu despre ce intentioneaza Primaria Craiova sa faca sau daca au stabilit cum diferentiaza arborii care ar trebui taiati .. 

„În spațiul public au apărut informații conform cărora Primăria Craiova intenționează să taie peste 200 de arbori sănătoși (numărul inițial era de 288, ulterior a fost scăzut la 221) de pe Calea București, zona cuprinsă între Rotonda și Viitorul. Din păcate, aceste informații se confirmă: RAADPFL Craiova a solicitat de două ori Agenției pentru Protecția Mediului Dolj acordul pentru ”extragerea de material lemnos”, acord pe care, sunt încântat să spun, NU l-a obținut.

Mă raliez părerii APM Dolj: tăierea unui asemenea număr de arbori, repet, sănatoși, este inadmisibilă, cu atât mai mult cu cât NU a avut loc nici un fel de consultare publică a cetățenilor sau a ong-urilor de mediu.

Domnule director de la Spații Verzi, vă rog, renunțați la ideea asta. Craiovenii nu de floricele au nevoie, ci de aer curat. Este strigător la cer faptul că, în timp ce în alte orașe se discută despre păduri urbane, în Craiova vreți să tăiați copaci.” a declarat Cosmin Poteras, Senator USRPlus Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here