Covid-19 Romania : Epidemia de coronavirus a mai facut 4 victime in Romania. Bilantul total a ajuns la 516 decese

0
35

Epidemia de coronavirus a mai facut patru victime in Romania. Este vorba despre pacienti din judetele Suceava (2), Arges si Galati, care aveau varste intre 58 si 93 de ani. In total, au murit pana acum 516 romani infectati cu COVID-19.

Ultimele victime ale epidemiei de COVID-19

Prima victima din judetul Suceava este un barbat in varsta de 93 de ani. Acesta a fost internat pe 8 aprilie la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, i s-au recoltat probe pe 16 si a fost depistat pozitiv in aceeasi zi. A decedat pe 20 aprilie. Suferea de hipertensiune arteriala si cardiopatie ischemica.

Cealalta victima din Suceava e un barbat in varsta de 69 de ani. Acesta a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta pe 14 aprilie, zi in care a si fost confirmat cu coronavirus. A murit pe 20. „Comorbiditati: Bronhopneumopatie cronica obstructiva. Cord pulmonar cronic”.

In judetul Arges a decedat un barbat de 58 de ani. Acesta a ajuns pe 16 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Campulung Muscel. A fost depistat pozitiv o zi mai tarziu si a murit pe 21 aprilie. „Comorbiditati: Accident vascular sechelar. Tulburare organica de personalitate”.

Citeste si ...  Marcel Vela, dupa intalnirea cu Ludovic Orban, de la MAI: Banii din amenzile COVID-19 se duc la sanatate!

In judetul Galati, epidemia de coronavirus a ucis un barbat de 73 de ani. Acesta a ajuns pe 8 aprilie la Spitalul CFR Galati, iar din 20 aprilie era intubat. A fost confirmat pozitiv pe 7 aprilie si a decedat pe 21. „Comorbiditati: Bronhopenumonie. Boala Parkinson. Dementa”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here