Craiova a intrat în scenariul ROȘU !

0
67

Craiova a revenit de la miezul noptii in scenariul rosu, dupa ce a depasit pragul de 3 infectări Covid la mia de locuitori, inregistrate în ultimele 14 zile. Municipiul are o incidenţă cumulată de 3.03, conform celei mai recente informări transmise de autorităţi. În schimb, localitățile Călărași și Rojiște scapă de astazi de restricții .

16 localităţi din Dolj sunt, în acest moment, în scenariul roşu. Siliştea Crucii este în continuare cea mai afectată, cu o incidenţă de 9,72 la mie. Este urmată de Gherceşti, Cioroiaşi, Mischii, Pleniţa, Măceşu de Sus, Sopot, Almăj, Bratovoieşti, Podari, Afumaţi, Gângiova, Podari, Malu Mare, Cârcea şi Craiova.

Craiova are 907 infectări cu coronavirus în ultimele două săptămâni. Astfel ca, de la miezul noptiii, până pe 30 martie, la, ora 24.00, sunt in vigoare următoarele restricții:

1. Se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

2. Se interzice activitatea cu publicul a restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare.

3. Măsurile prevăzute la pct. 1 şi pct. 2 se aplică şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţiile publice închise care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin 2 pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

4. Se interzice organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

5. Se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

6. Se interzice organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum şi organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here