Craiova Air Show – eveniment inclus în Zilele Municipiului Craiova.

0
360

Vor face show la Craiova peste 50 piloți și vor fi prezente peste 40 de aeronave civile și militare, atât în formație de zbor, dar și la sol, în expoziție statică.

Acrobații cu planorul, demonstrații de parașutism, demonstrații cu aeronavele din dotarea Forțelor Aeriene Române, demonstrații de acrobație cu Șoimii României, dar și de zbor cu avionul de antrenament avansat IAR-99 Șoim, produs la Craiova.

Craiova Air Show 2023 se va desfășura pe Aeroportul Internațional Craiova sâmbătă, 3 iunie 2023, între orele 11.00 – 18.00.
Intrarea la eveniment va fi gratuită, iar accesul spre zona evenimentului se va face prin incinta Parcului Industrial High Tech Craiova, Calea București nr. 325C.

R.A.T. SRL – Craiova anunţă publicul călător că în data de 03.06.2023, ca urmare a desfăşurării pe Aeroportul Internațional din Craiova a spectacolului aviatic – „Craiova Air Show 2023” – se va suplimenta numărul de autobuze ce deservesc traseul 9 (Craiovița Nouă – Teatrul Național – High-Tech Industry Park și retur).
Astfel, pentru a asigura accesul spectatorilor la evenimentul aviatic organizat de Primăria Municipiului Craiova, în intervalul orar 10:00 – 18:00, pe traseul 9 se va circula la o frecvență de 15 minute.

Organizatori: Primăria Craiova, Statul Major al Forțelor Aeriene, Consiliul Județean Dolj, Instituția Prefectului Județul Dolj.
Parteneri: Aeroportul Internațional Craiova, Aeroclubul României, Centrul de Cercetare, Inovare și Încercări în Zbor, Avioane Craiova S.A.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here