Craiova : Autoutilitara care transporta ilegal moloz, confiscata. Soferul a fost sanctionat cu 15.000 lei ..

0
29

Astăzi, Poliția Locală – serviciul circulație a identificat o autoutilitara cu moloz, rezultat din demolări, pe strada Nicolae Bălcescu.

În urma verificărilor, agenții Poliției Locale au dispus imobilizarea acesteia și au sesizat Garda de Mediu Dolj. Inspectorii Gărzii de Mediu au verificat cantitatea, proveniența și tipul deșeurilor transportate și au cerut documente doveditoare pentru transportarea acestui tip de deșeuri.

În urma verificărilor efectuate, inspectorii au dispus confiscarea autoutilitarei și sancționarea proprietarului autovehiculului cu o amendă în valoare de de 15.000 lei . Camioneta a fost transportată la sediul RAT Craiova, de către un șofer angajat RAT și a fost însoțită de echipaje ale Poliției Locale. Ulterior, aceasta a fost sigilată de către Garda de Mediu.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că singurul operator desemnat pentru colectarea deșeurilor la nivelul Municipiului Craiova este SC Salubritate SRL. Persoanele care doresc să transporte către depozitul ecologic deșeuri ce nu se pot arunca, în mod uzual, la containerele amplasate pe raza municipiului sunt obligate să contacteze operatorul delegat, pentru a organiza transportul acestor deșeuri.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here