Craiova Business Club : SPEED NETWORKING EVENT!

0
29

Cea mai mare comunitate din Craiova revine cu un alt eveniment. Craiova Business Club aduce un nou concept in Craiova : SPEED NETWORKING EVENT!
Joi, 7 Martie va avea loc un eveniment dedicat managerilor care doresc s─â ├«╚Öi extind─â re╚Ťeaua de contacte ├«n comunitatea de afaceri ┼či cre┼čterea vizibilit─â╚Ťii.

­čŚô Data: 7 Martie
­čôŹ Loca╚Ťia : ­čöÄ
ÔĆ░ Ora: 18.30-20.30

­čĺí Cum va decurge? Fiecare participant va avea ocazia s─â interac╚Ťioneze cu ceilal╚Ťi ├«n sesiuni 1 to 1 de 5 minute, optimizate pentru a face schimb de idei, a stabili conexiuni valoroase.

­čŹ▒­čŹó­čąé V─â vom r─âsf─â╚Ťa cu selec╚Ťii fine de finger food ╚Öi o degustare de vinuri, care s─â completeze perfect conversa╚Ťiile ╚Öi schimburile de idei.

┼×i pentru c─â se apropie 8 Martie , fiecare doamn─â ╚Öi domni╚Öoar─â va fi ├«nt├ómpinat─â cu un cocktail, pentru a oferi o not─â de r─âsf─â╚Ť ╚Öi recunoa╚Ötere a rolului lor important ├«n lumea afacerilor. ­čŹ╣ÔťĘ

­čîč Craiova Business Club este in c─âutarea unei loca╚Ťii care s─â g─âzduiasc─â evenimentul. Dac─â de╚Ťine╚Ťi sau cunoa╚Öte╚Ťi un spa╚Ťiu disponibil care ar putea fi potrivit ╚Öi sunte╚Ťi deschi╚Öi c─âtre un parteneriat, lasati un mesaj aici! ­čĄŁÔťĘ

Pentru alte amanunte va invitam pe Craiova Business Club!

STIREA TA - Dac─â esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.