Craiova : Copiii, muzica si satul aduc „Aripi de lumina“ in Galeriile „Cromatic“

0
29

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj si Centrul „Aripi de Lumina“ al Arhiepiscopiei Craiovei redeschid atelierele de muzica si de creatie populara, in perioada 06 februarie – 4 iunie 2020.

Cele doua ateliere, „Ca la tara“ si „Sa ne imprietenim cu muzica“, se vor desfasura saptamanal, in zilele de joi, in intervalul orar 14:00 – 16:00, in Galeriile „Cromatic“, la sediul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj.

Atelierul „Ca la tara“ le dezvaluie copiilor frumusetea, particularitatile si specificul satului traditional doljean, iar atelierul „Sa ne imprietenim cu muzica“ ii familiarizeaza cu pianul, cu notele muzicale, ii initiaza in teoria muzicii si solfegiu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Parteneriatul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj cu centre sociale din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei a fost demarat in anul 2015, impreuna cu voluntari ai Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Craiova.

Facebook Comments
Citeste si :   Craiova : Week-end cu povesti, la Teatrul Colibri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here