Craiova : Dansatorii au adus Trofeul in Cetatea Baniei

0
4

In perioada 15-30 aprilie s-a desfasurat Festivalul National Studentesc „Living Room – S.O.S. … Speranta”, organizat de Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti sub egida Ministerului Tineretului si Sportului.

Festivalul s-a desfasurat pe trei sectiuni: dans modern si folclor, teatru si muzica (solisti si instrumentisti), participantii prezentand un moment artistic filmat in sufragerie, criteriile de jurizare fiind: valoarea interpretativa, impresia artistica si orginalitatea.

Studentii craioveni, dansatori ai trupei Freaks, trupa coordonatoare a Cercului de Dans al Casei de Cultura a Studentilor Craiova, au reusit sa obtina urmatoarele premii:

– Elena Liciu: Premiul de Popularitate;

– Patricia Papura: TROFEUL sectiunii de dans modern si folclor.

De asemenea, Patricia Papura a reusit sa aduca in Banie – Marele Trofeu al Festivalului, al doilea trofeu obtinut de dansatorii craioveni la un Festival Studentesc, dupa cel obtinut in luna decembrie 2019 la Targu Mures.

Craiova : Dansatorii au adus Trofeul in Cetatea Baniei
Craiova : Dansatorii au adus Trofeul in Cetatea Baniei

Momentele de dans participante pot fi urmarite pe pagina de Facebook a Casei de Cultura a Studentilor Craiova.

Citeste si ...  Un tanar din Bradesti, gasit inecat in strandul din Isalnita

Trupa Freaks continua antrenamentele si pregatirea, insa online, acestia reprezentand Casa de Cultura a Studentilor Craiova la Festivalul Studentesc organizat de Casa de Cultura a Studentilor Pitesti in luna iunie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here