Craiova devine inima distracției și a muzicii pe 28-30 iunie 2024! Profita de cele mai mari reduceri ..

0
17

Până pe 15 martie, ai prețuri speciale la biletele pentru superfestivalul Craiova IntenCity , care va avea loc între 28 și 30 iunie, pe Stadionul “Ion Oblemenco” și la Sala Polivalentă!

Prețuri:
Presale (14 februarie – 15 martie)

Abonament VIP – 500 RON + taxe
Abonament General (3 zile) – 150 RON + taxe

Early Bird (16 martie – 15 mai)

General (16 mai – 28 iunie)

Biletele și abonamentele Acces General oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe Stadionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă, CU EXCEPȚIA ZONEI VIP.

Abonamentele VIP oferă accesul în tot arealul festivalului. Zona VIP se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului Ion Oblemenco, având o zonă de acces special și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României, este evenimentul care aduce la Craiova muzica noilor generații.

Între 28 și 30 iunie 2024, vino să vezi live staruri de necontestat și tineri care vibrează în noile ritmuri, în trei zile și trei nopți de neuitat, la cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity!

În curând vor fi anunțați artiștii care vor oferi anul acesta show-uri incendiare la IntenCity, primul festival din România care aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

https://craiovaintencity.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/
Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/
YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova
TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.