Craiova : Dotări noi la cantina Liceului “Matei Basarab”

0
132

Întreaga linie tehnologică de pregătire/preparare a hranei, cu aparate și dotări profesionale de bucătărie și mobilierul a fost schimbată.

Au fost achiziționate cuptoare și plite, dulapuri frigorifice și de congelare, fry-top pe gaz, mese centrale, dulapuri și rafturi din inox, mașină profesională de spălat vesela și diverse mașini pentru spălarea și curățarea alimentelor, vitrină frigorifică, mobilierul din sala de servire, 25 de mese și 100 de scaune, precum și întreaga veselă a cantinei.

“Am profitat de vacanța sărbătorilor de iarnă și am continuat seria investițiilor în infrastructura liceelor și școlilor craiovene. Astfel, a fost înlocuită întreaga linie tehnologică de pregătire/preparare a hranei, din cantina liceului Matei Basarab, cu aparate și dotări profesionale de bucătărie, iar mobilierul din sala de servire, 25 de mese și 100 de scaune, a fost schimbat. Au fost achiziționate cuptoare și plite, dulapuri frigorifice și de congelare, fry-top pe gaz, mese centrale, dulapuri și rafturi din inox, mașină profesională de spălat vesela și diverse mașini pentru spălarea și curățarea alimentelor, vitrină frigorifică, precum și întreaga veselă a cantinei. Continuăm să investim în toate unitățile școlare, astfel încât să asigurăm condiții de top copiilor craioveni!”, a declarat Olguta Vasilescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here