Craiova ia cu ASALT Braila! Inca un craiovean lupta la Gala Best Of The Best – Festivalul Artelor Marțiale Brăila

0
256

Pena azi am anuntat ca Alin Ionut Iancu si Enzo Minca vor lupta la Festivalul Artelor Martiale, Editia 1 | Gala Best of the Best care are loc la Braila pe 10 septembrie. Gala este transmisa pe Prima Sport astfel ca toti craiovenii trebuie sa urmareasca sportivii legitimati la SCM Craiova & Power Gym Craiova.

Astazi inca un craiovean va lupta la Braila astfel ca numarul sportivilor prezenti la eveniment este de 3!

Mihai ISUF ,sportivul craiovean care este legitimat la SCM Craiova si Power Gym Craiova, este ultimul nume care va urca in ring!

Alin Ionuț Iancu și Cristian Ristea au 5 reprize a câte 3 minute care vor stabili cine este câștigătorul centurii WKU România la categoria HeavyWeight.
Enzo Minca va lupta impotriva lui Cristinel Visoina tot in 5 reprize a câte 3 minute la Gala Best of The Best BRAILA 2022.

305842740 5748381805219069 6630213411561841149 n
Mihai ISUF il va intalni pe Leonard Florea in gala de la Braila. Cei doi sportivi au 3 reprize a câte 3 minute care vor stabili cine este câștigătorul.

Gala Best Of The Best îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea.

Mii de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate: Kickboxing,Box,MMA,Karate,Grappling BJJ.
Doar la Festivalul Artelor Marțiale din Brăila, doar pe 10 Septembrie 2022.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here