Craiova IntenCity – concluzia ultimei zi a festivalului ..

0
287

Craiova IntenCity a debutat in ultima zi cu Faydee care a reusit sa incante pe cei prezenti iar atmosfera a fost una foarte buna pentru inceputul unei seri de poveste .
Martin Solveig, dj-ul si producatorul francez, a reusit sa aduca cele mai bune hituri craiovenilor..
Jason Derulo a fost magnific. Artistul ne-a oferit un spectacol cum doar pe scenele internationale poti sa vezi.
Toate piesele au fost fredonate de cei prezenti iar Craiova chiar a dovedit ca stie sa se distreze ..

Jason Derulo impreuna cu colegii lui au reusit sa incante pe toti prezenti .. Nu conta ca esti pe gazon, in tribune sau la vip ! Toata lumea prezenta dansa pe melodiile acestuia .
DJ Snake a fost imperial! Francezul a continuat in aceeasi nota ca si Jason Derulo . Hiturile lui impreuna cu alte piese ne-au facut sa visam in continuare … Turn Down for What, Get Low si alte hituri au rasunat pe stadionul Ion Oblemenco iar cei prezenti nu dadeau semne ca vor sa plece ..

Chiar daca putini cred am avut parte de o experienta foarte impresionanta ..
O fetita (nu ii dau numele) a dansat tot programul lui Dj Snake iar la final a inceput sa planga ca s-a terminat..
Este poate momentul acestui festival pentru mine ..

Lost Frequencies a incheiat ultima seara a festivalului. Belgianul este cunoscut mai ales pentru single-urile sale „Are You with Me” în 2014, „Reality” în 2015 și „Where Are You Now” cu Calum Scott în 2021.
Craiova IntenCity ramane un reper pentru Craiova & Oltenia ..

@jurnaldecraiova @intencity.festival #Craiova #intencity #festival #jasonderulo #djsnake#martinsolveg #intencity #intencitycraiova #concert #live #romania #oltenia ♬ sunet original – Jurnalde Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here