Craiova : Mall-ul nu se inchide … agitatia continua !

0
12

Conducerea Mall-ului din Craiova anunta ca isi continua activitatea iar ca Farmacia si Auchan au acelasi program . Agitatia continua chiar daca se limiteaza. O decizie cu care noi nu suntem de acord . Degeaba se pun mesaje si se foloseste dezinfectant daca oamenii continua sa aiba contact . 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

“Pentru siguranta clientilor #ElectroputereMall, am decis ca, incepand de luni, 16 martie 2020, programul de functionare sa se desfasoare in intervalul 12.00 – 20.00!
Exceptii de la programul redus:
Farmaciile (9:00 – 22:00)
Auchan (08:00 – 22:00)
Monitorizam in permanenta situația la nivelul centrului comercial si actionam in conformitate cu masurile impuse de autoritati.
Pe langa reducerea programului, in aceasta perioada, am mai dispus urmatoarele:
dotarea tuturor intrarilor cu dispozitive cu dezinfectant pentru maini
cresterea frecventei zilnice de utilizare a dezinfectantilor in spatiile puternic circulate (toalete, scari rulante, lifturi, zone de relaxare, restaurante si cafenele)
instalarea mesajelor de informare pentru a creste gradul de constientizare in randul clientilor
reorganizarea spatiului in zona de restaurante in vederea evitarii unei supraaglomerari
organizarea unei dezinsectii profesionale complete pe toate spatiile comune (coridoare, toalete, cai de circulatie)
anularea, pe termen nedeterminat, a tuturor campaniilor / actiunilor / evenimentelor care ar fi putut aduna un numar mare de persoane intr-un spatiu restrans
In conditiile mentionate mai sus si pana la urmatoarele directive date de autoritati, centrul comercial va functiona conform noului program mentionat in aceasta comunicare.
Electroputere Mall incurajeaza obiceiurile sanatoase ce limiteaza raspandirea virusilor si recomanda respectarea indicatiilor transmise de Ministerul Sanatatii.
Pentru o informare corecta cu privire la masurile preventive ce se impun, recomandam vizitatorilor nostri sa urmareasca surse credibile si autorizate, precum informarile oficiale ale Ministerului Sanatații.” se arata in comunicatul postat pe pagina de socializare ..
Facebook Comments
Citeste si :   Situatie epidemiologica MEHEDINTI : 1.186 de persoane izolate la domiciliu si 101 de persoane aflate in carantina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here