Craiova, ocupată aproape în totalitate la sfarsitul saptamanii!! Târgul de Crăciun a reusit sa ocupe 95% din locurile de cazare..

1
128

Târgul de Crăciun Craiova a reusit sa ocupe 95% din locurile de cazare pentru sfarsitul de saptamana conform platformei Booking.com ! Este abia marti iar un loc de cazare in Craiova este greu de gasit.

Am intrat pe platforma si am selectat intervalul vineri 2 decembrie – duminica 4 decembrie pentru 2 persoane si am descoperit ca 95% din locurile de cazare sunt epuizate .

 

Târgul de Crăciun Craiova a reusit sa ocupe 92% din locurile de cazare! Craiova, ocupată aproape în totalitate la sfarsitul saptamanii!
Târgul de Crăciun Craiova a reusit sa ocupe 92% din locurile de cazare! Craiova, ocupată aproape în totalitate la sfarsitul saptamanii!

Târgul de Crăciun este vizitat de foarte multi turisti iar acest lucru se regaseste si numarul mare de cereri al cazarilor.
Mâncare tradițională, bunătăți de tot felul, turtă dulce, vin fiert, gogoșele, stroh, atelierul de pictură, carusel, Căsuța lui Moș Crăciun, patinoar, produse hand-made, luminițe, căsuțe de poveste, truckuri, carusel, orice poți să găsești la Târgul de Crăciun Craiova!

Votează Craiova pe site-ul  European Best Destinations.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here