În perioada 17 – 21 aprilie 2024, la Craiova, se va desfășura etapa națională a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală, Vocală și Studii Teoretice Muzicale pentru învățământul liceal.
Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 17.04.2024, ora 18:.00, în sala mare de spectacole a Liceului de Arte ”Marin Sorescu” din Craiova.
Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 21.04.2024, ora 11:00, în sala mare de spectacole a Liceului de Arte ”Marin Sorescu” din Craiova.
La această competiție vor participa 391 de elevi și 90 de cadre didactice din 39 de licee vocaționale -profil artistic din toată țara.
Olimpiada se desfășoară pe 3 secțiuni: secțiunea instrumentală, secțiunea vocală și secțiunea studii teoretice.
Probele se vor susține la Liceul de Arte ”Marin Sorescu” Craiova, Cercul Militar Craiova, Liceul Teoretic ”Henri Coandă” Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova și Facultatea de Agronomie.

Pentru buna desfășurare a Olimpiadei avem ca parteneri principali: Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Județean Dolj.
Instituțiile partenere: Liceul de Arte ”Marin Sorescu” Craiova, Liceul Teoretic ”Henri Coandă” Craiova, Filarmonica Oltenia, Opera Română Craiova, Cercul Militar Craiova, Universitatea din Craiova – Facultatea de Agronomie,
Dorim să mulțumim sponsorilor QFORT Craiova, Gentle Electric, Desser Time, Grosbi Distribution, Iris Flower Shop și reprezentanților mass-media.

Menționăm faptul că accesul persoanelor este liber în sălile de concurs, cu respectarea regulilor și conduitei adecvate unor astfel de evenimente.
Succes tuturor participanților!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *