Craiova : Şofer ameninţat cu un pistol, în trafic!

0
108

În cursul zilei de ieri, 4 februarie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați de un tânăr de 21 de ani, din comuna Terpezița, cu privire la faptul că, în timp ce staționa cu autoturismul pe strada Pelendava, din Craiova, în dreptul său a oprit un alt autoturism din care a coborât un bărbat pe care nu l-a recunoscut, care părea să aibă asupra sa un pistol, pe care l-a îndreptat în direcția sa.

Persoana vătămată a părăsit zona respectivă, iar datele de identificare obținute de primii polițiști sesizați au fost transmise către toate echipajele din teren. Astfel, la scurt timp după sesizare, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț a oprit în trafic autoturismul în cauză, în care a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Coțofenii din Dos.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism un pistol tip airsoft, nesupus autorizării, care a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here