Craiova : Tragedie în Valea Roșie!

0
31

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în dreptul unui bloc din cartierul Valea Roșie, a fost găsită o femeie decedată.

Oamenii legii au stabilit identitatea persoanei în cauză, o femeie de 56 de ani, din Craiova. Din primele verificări efectuate a reieșit că aceasta ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din zona respectivă.

La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru salvarea femeii.

„Polițiștii care s-au deplasat la fata locului au stabilit identitatea persoanei in cauza, fiind vorba despre o femeie de 56 de ani, din Craiova. De asemenea, din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aceasta ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din zona respectivă. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, care din păcate nu au mai putut face nimic pentru salvarea femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac acum cercetări pentru a lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here