Craiova : Un angajat al Salubritatii Craiova si-a pierdut viata .. Acesta a fost omorat chiar de autospeciala condusa de colegul sau de munca.

0
110

Un angajat al Salubritatii Craiova si-a pierdut viata . Aflat in timpul serviciului , acesta a fost omorat chiar de autospeciala condusa de colegul sau de munca.

Totul s-a intamplat pe o alee de pe strada Carpenului din Craiova .

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care conducea o autovehicul din categoria celor folosite la colectarea şi transportarea gunoaielor, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentând mortal un bărbat de 46 de ani, din Predeşti. Ambele persoane erau lucrători ai unei societăţi specializate, care desfăşoară activităţi de colectare şi transport a deseurilor menajere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Politistii au deschis un dosar penal ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Situatie epidemiologica Dolj : 3.388 de persoane izolate la domiciliu, 171 de persoane aflate in carantina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here