Craiova va avea 30 de autobuze electrice noi achizitionate cu bani europeni

0
430

Olguța Vasilescu a anuntat că cele 30 de autobuze electrice pe care firma BMC TRUCK & BUS ar urma să le livreze sunt pregătite în depozitul firmei de la Ciorogirla.

Primul autobuz electriv va fi adus la Craiova până la sfârșitul lunii aprilie, în mai vor fi aduse 23, iar ultimele 6 vor ajunge pina la sfârșitul lunii iulie.

„Cele 30 de autobuze electrice furnizate de firma BMC TRUCK & BUS pentru Primaria Craiova se afla deja în depozitul firmei de la Ciorogirla, unde sunt în curs de echipare cu ultimele echipamente ITS (camere video, afișaje electronice, e.t.c.). Primul autobuz va fi adus la Craiova până la sfârșitul lunii aprilie, în mai vor fi aduse 23, iar ultimele 6 vor ajunge pina la sfârșitul lunii iulie.
Autobuzele au o lungime de 12 m, costa în total 19 mil de euro și sunt achiziționate cu bani europeni.”, a transmis Olguța Vasilescu pe reteaua de socializare.

collage 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here