Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a Mobilității

0
48

Craiova văzută de pe bicicletă. Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității, Step UP, Barcicleta.ro și Go România organizează în zilele de 19 și 20 septembrie, la Craiova, două acțiuni care au drept scop principal informarea, educarea și conștientizarea locuitorilor orașului cu privire la importanța unui rol activ în creșterea calității vieții. Prin intermediul evenimentelor organizate de Step UP, Craiova participă oficial în cadrul European Mobility Week, informează Primăria Craiova.

Sâmbătă, 19 septembrie, craiovenii sunt invitați la un tur ghidat cu bicicleta „pe un traseu care pune în valoare patrimoniul arhitectural și urbanistic local, într-un țesut preponderent rezidențial“. Plecarea în traseu se va face la ora 17.00, de la Barcicleta, strada Brazda lui Novac, nr. 75B.

Duminica, 20 septembrie vă invităm la dialog, ce va avea ca temă principală Mobilitatea Urbană, interacțiune ce susține principiile urbanismului participativ, în care nevoile și opiniile locuitorilor sunt esențiale în procesul de planificare urbană.
Întâlnirea va avea loc la ora 17.00, pe platoul Teatrului Național Marin Sorescu, zona parcării supraterane.
Echipament obligatoriu pentru participanții la tura ghidată:
– bicicletă
– cască
– apă
Copii pot să vină în tura ghidată doar însoțiți de adulți.
Vă invităm să descoperim împreună de pe bicicletă secvențe din istoria arhitecturală a Craiovei.
Vă așteptăm cu drag!
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here