Craioveanul Tarzy participa la „Insula de 1 milion”. Show-ul începe pe 16 martie

0
38

„Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, se pregătește să uimească publicul din România, la Kanal D. În curând, telespectatorii vor intra în atmosfera extraordinară a competiției, odată cu cei 50 de concurenți care vor lupta, individual, pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România – 1.000.000 de lei.

Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, locul paradiziac unde, în curând, cu toții vor trece printr-o serie de încercări ce le vor testa abilitățile sociale și reziliența, dar pentru toți dorul de acasă și izolarea vor fi cele mai dure provocări.

Tarzy, sau așa cum este cunoscut, Dinu Liviu Ionel, este un actor originar din Craiova, care compune muzică hip-hop. A jucat în multe filme cunoscute din România, precum ”Clanul„, ”Vlad„ ,”Miami Beach„ și “Băieți Deștepți”.

Afla cu cine concureaza Tarzy doar aici .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.