Craiovenii vor avea încă un bulevard nou care va face legătura între Bulevardele Râului și Tineretului, peste Balta Craioviței.

0
189

Ieri a avut loc Sedinta Extraordinara a Consiliului Local Municipal Craiova. Consilierii au votat acceptarea donatiei de catre Constructorul Promenada Mall catre administratia locala a doua terenuri pe care să amenajeze spațiul verde aferent noului bulevard..

Primăria Craiova a trebuit să exproprieze terenul pentru procentul necesar finalizării în întregime a străzii, de 20 la sută și să amenajeze zona verde pe care o va avea în proprietate.

„În luna octombrie a acestui an, craiovenii vor avea încă un bulevard nou, care va face legătura între Bulevardele Râului și Tineretului, peste Balta Craioviței. Firma General Building Management SRL va construi, din fonduri proprii, acest bulevard pe care il va dona, luna viitoare, Primăriei Craiova.

Astăzi, Consiliul Local Municipal Craiova a acceptat oferta de donație a firmei General Building Management SRL pentru alte două terenuri, în suprafață de 2854 mp și 4142 mp, pe care va fi amenajată zona verde care se află în mijlocul bulevardului. Practic, firma care construiește viitorul mare Mall al Craiovei face o donație de câteva milioane de euro orașului, reprezentând contravaloarea a 80 la sută din terenul necesar amenajării bulevardului și a asfaltării acestuia, iar Primăria Craiova a trebuit să exproprieze terenul pentru procentul necesar finalizării în întregime a străzii, de 20 la sută și să amenajeze zona verde pe care o va avea în proprietate.

Cu această nouă arteră, tot traficul din zonele de vest și din centrul orașului va fi descongestionat și fluidizat.
În imagini aveți starea actuală a bulevardului aflat în construcție.”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here