Craiovita Noua, primul cartier unde a inceput deschiderea containerelor ingropate

0
289

Astazi,masina robotizata va colecta de la primele 13 platforme, deseurile reziduale!
De ieri, echipe mixte formate din angajați Iridex Group Salubrizare, ADI ECODOLJ și Primaria Municipiului Craiova se află în teren pentru a asigura craiovenilor acces la infrastructura de colectare separată.

Craiovenii care nu mai gasesc langa bloc containerele metalice, in care pana acum aruncau deseurile reziduale, trebuie sa stie ca acolo s-au deschis containerele ingropate si sa arunce in ele. Pe fiecare containere ingropat este scris ce trebuie aruncat.

🚮Există zone unde se află un singur container îngropat dedicat deșeurilor reziduale, iar lângă el se vor regăsi containere supraterane pentru deșeurile reciclabile. De asemenea, platformele care au două sau trei containere îngropate vor avea în completare containere supraterane pentru depozitarea deșeurilor reciclabile.

👤Craiovenii pot colecta separat, de acum, atat in containere ingropate,cat si in contianere supraterane. Iridex va deschide containerele îngropate etapizat, pe cartiere.
După deschiderea containerelor din Craiovita Noua se merge că zonele Georgescu Enescu, bld. Titulescu+Brestei. Toată această zonă include 126 de platforme. Estimăm un termen de 2 săptămâni pentru deschiderea celor 126 de platforme. Apoi, se va continua în restul orașului.
🟢🔵🟡⚫️ Cum se colecteaza separat corect ?
Puneți plasticul și metalul în containerul marcat de culoarea galben, hârtia și cartonul la culoarea albastru, deșeurile reziduale (adică resturile de mâncare) la culoarea negru, iar sticla la culoarea verde.

𝐑𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚ț𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚ș𝐢 𝐜𝐨𝐝 𝐝𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐨𝐫𝐢, 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 î𝐥 𝐚𝐯𝐞ț𝐢 î𝐧 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢, î𝐧𝐠𝐫𝐨𝐩𝐚𝐭 𝐬𝐚𝐮 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧.
♻️Primul și cel mai important pas pentru a putea transforma deșeurile reciclabile în noi produse este colectarea separată. Schimbarea pornește din fiecare casă. Ajutați-ne să ducem cât mai puține deșeuri la groapa de gunoi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here