Crima oribila in Craiova! Femeie ucisă în bătaie de soţ şi îngropată.

0
384

O femeie din Craiova a fost omorâtă de fostul soț, iar oribila crimă a fost descoperită după ce vineri, 1 iulie, fiul acesteia a dat-o dispărută.

Silvia Albișoru, din municipiul Craiova, fusese dată dispărută, vineri, de fiul său. Acesta a apelat de poliţişti după ce n-a mai putut să o contacteze pe mama sa, care ar fi trebuit să fie plecată la muncă în Italia.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au găsit indicii că femeia ar fi putut fi ucisă.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus, unde ar fi fost îngropat.

În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj“, a precizat IPJ Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here