Cristi Borcea : Eu m-am bătut cu Mititelu, nu cu Rotaru!

0
148

Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, este impresionat de ceea ce a făcut Adrian Mititelu la FC U Craiova.

Deși a fost închis în închisoare din cauza transferului lui Mihai Costea la FCSB, Adrian Mititelu a revenit tot în fotbal și a continuat să investească sume impresionante la formația FCU Craiova.

Cristi Borcea crede că foarte puțin oameni ar fi revenit în fotbal dacă trecea prin ceea ce a trecut Adrian Mititelu și îl felicită pe acesta pentru că a avut puterea să o ia de la zero și să revină în primul eșalon fotbalistic. Totodată, Cristi Borcea susține că echipa deținută de Adrian Mititelu este cea cu care Dinamo se lupta în trecut, nu cea a lui Mihai Rotaru.

„De la Mititelu nu am putut să cumpăr. Nu accepta negocieri. Era singurul club de la care nu puteam să cumpăr. Cine avea puterea lui Mititelu să treacă prin ce a trecut și să o ia de la zero? E de admirat! Vă dați seama câți bani a putut să investească? E nebunia pe care o aveam toți. Mă bucur că el a avut puterea să continue și să o ia de la zero

Eu m-am bătut cu Mititelu, nu cu Rotaru”, a spus Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, pentru ProSport LIVE.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here