Cristian Pitica, Secretar General Forta Dreptei Dolj : Deschideți porțile școlilor! Strada nu este loc de joaca!

0
314

„In urma postărilor mele in mediul in-line am fost plăcut surprins de reacțiile cetățenilor care au achiesat la ideea de a se permite accesul copiilor la terenurile de joaca și sport amenajate in gradinite, scoli și licee.

In calitatea mea de Secretar General al partidului Forța Dreptei Dolj, având in vedere reacțiile și mesajele primite, solicit autorităților, respectiv Primăria Municipiului Craiova și Inspectoratul Școlar Dolj, sa analizeze oportunitatea permiterii accesului tuturor copiilor la terenurile de sport și de joaca din incinta unităților de învățământ atât in afara orelor de curs cât și in perioada vacantelor.

4c44b357 6cac 4c11 87c5 ece1590a72eb

Toate acestea se impun pentru siguranța copiilor.
Locurile de joaca sunt tot mai putine și terenuri de sport nu mai exista.
Spațiile de învățământ trebuiesc utilizate și in perioadele de vacanța sau zile libere, astfel încât, copiii(tinerii) sa le simtă ca propria casa. Astfel se pot familiariza și îndrăgite școala care ii educa și formează in viața.”, a declarat Cristian Pitica, Secretar General Forta Dreptei Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here