Cristian Rizea nu a pierdut cetatenia Republicii Moldova!

0
86

Cristian Rizea acuză o campanie în mass-media împotriva sa și susține că este un fake news știrea legată de pierderea cetățeniei Republicii Moldova. În apărarea spuselor sale, Cristian Rizea publică pe rețelele sociale o înregistrare cu grefierul ședinței unde s-a decis soarta cetățeniei sale.

„E un fakenews! Au sărit ca hienele pe mine! Nu au cum să-mi ia cetățenie, e sângele bunicilor mei. Am proiecte aici, sunt cetățean al Republicii Moldova. Sunt om politic, finalizăm programul pentru atunci când vom ajunge la guvernare, la viitoarlee alegeri. Vom deschide filiale peste tot, inclusiv la Msocova, în Europa și SUA. Am postat un film cu grefierul cu speța de azi. Respectiva persoană s-a pronunțat pe speță. Nu mai vin în Romania, am multe proiecte aici. De sărbători îmi doresc sănătate pentru a duce la final proiectele din Republic Moldova”, a declarat Cristian Rizea la Realitatea Plus.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here