Cristian Tudor Popescu, la Digi24: Dacă George Simion calcă în studioul Digi24, eu nu mai vin

0
211

George Simion a încercat să intre în sediul Digi24, în timp ce ministrul Virgil Popescu îl acuza că este ”omul rușilor”, fără ca moderatorul emisiunii să intervină și să îi ceară dovezi, așa cum cere Codul audiovizualului. Deranjat de acuzațiile la adresa sa, Simion a vrut să intre în clădirea în care se află televiziunile Digi, dar fără succes.

Cristian Tudor Popescu a predat o ”lecție de jurnalism”, vineri seara, la același post de știri, spunând că este corectă decizia conducerii televiziunii de a nu primi, în emisiuni, reprezentanți ai AUR. În acest fel, telespectatorii sunt privați de totalitatea opiniilor politice din Parlamentul României, dar CTP a mers și mai departe și a amenințat că el nu va mai fi prezent la emisiunile televiziunii de știri, dacă vreun politician AUR sau chiar George Simion vor fi invitați în platoul în care el vine o dată pe săptămână.

”Să vină în studio, aici, domnul Simion? În niciun caz! Vreau să îi felicit pe cei doi tineri de la paza sediului Digi24 pentru felul în care au reacționat în fața agresiunii acestui domn. Puteau să se piardă cu firea, că a venit deputatul Simion, șef de partid, cum să nu îl lăsăm să intre? Mi-a plăcut faptul că foarte ferm, fără niciun fel de agresare verbală, corecți, politicoși până la capăt, l-au respins.

Vreau să salut atitudinea postului Digi24 de a nu invita în studio niciun reprezentant al acestei formațiuni, AUR. Și cu atât mai puțin șeful ei. Nu ar avea ce să caute aici. Și au unde să se exprime. Dacă nu sunt primiți la Digi24, sunt primiți, de multe ori cu covor roșu, la celelalte televiziuni. Nu suntem ca pe vremea lui Ceaușescu, Digi 24 să fie Televiziunea Română, singura.

Dacă vreun reprezentant AUR sau domnul acesta (n.red. – George Simion) ar călca aici, ar sta pe acest scaun, atunci eu nu mai vin în postul Digi24. În modul cel mai democratic cu putință.”, a spus Cristian Tudor Popescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here