Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu Al-Nassr.

0
178

Cristiano Ronaldo a bătut palma cu Al-Nassr până în vara anului 2025. În această perioadă va câștiga aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon. Suma cuprinde și bonusurile din publicitate, astfel că a devenit cel mai bine plătit sportiv al planetei.

”Istoria se scrie. Acesta este un transfer care, nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes mult mai mare decât până acum, dar va inspira și campionatul nostru, națiunea și următoarele generații, băieți și fete, care să devină cele mai bune versiuni ale lor. Cristiano, bine ai venit în noua ta casă”, au scris cei de la Al-Nassr pe Instagram.

”Sunt nerăbdător să încep o nouă experiență într-o ligă diferită și o țară diferită. Viziunea pe care o au cei de la Al-Nassr mă inspiră. Abia aștept să-mi întâlnesc noii colegi și să ajut echipa să cucerească mai multe trofee”, a spus și Cristiano Ronaldo după ce a semnat cu Al-Nassr, potrivit EuroFoot.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here