CSO Filiasi a reluat pregatirile pentru noul sezon

0
178

Astazi pe stadionul Orasenesc a avut loc reunirea echipei CSO Filiasi. Mario Gaman, antrenorul echipei CSO Filiasi impreuna cu tot staful au condus primul antrenament .

Florin Spinu, Presedintele echipei CSO Filiasi,a lucrat intens in ultima perioada astfel ca la primul antrenament au fost peste 30 de jucatori , o parte din acestia fiind in probe.

In sezonul trecut CSO Filiasi a fost la cativa pasi de promovarea in liga secunda dar aceasta experienta va conta pentru sezonul urmator avand obiectivul de a promova in liga 2.

Florin Spinu impreuna cu Mario Gaman au stabilit ca sambata sa aiba loc un joc amical pentru a stabili lotul cu care vor ataca promovarea in acest sezon.

Multi tineri talentati au venit in probe iar la finalul antrenamentului au participat la cateva partide pe jumatate de teren .

A fost un antrenament reusit cu determinare din partea tuturor jucatorilor chiar daca temperatura a fost una foarte ridicata .

Ca si in precedentele sezoane, Primaria Filiasi si Consiliul Local Filiasi sustin echipa CSO Filiasi iar azi au tinut sa fie prezenti la reunirea echipei .

Fostul edil al orasului , Costelus Ilie Gheorghe impreuna cu noul primar , Gheorghe Marin si-au reinoit angajamentul fata de echipa CSO Filiasi.

Din partea administratiei locale a mai participat Viceprimarul oraşului Filiaşi, Florescu Laurentiu Ionel impreuna cu un membru din Consiliul Local Filiasi.

La finalul antrenamentului Presedintele CSO Filiasi , Florin Spinu si Antrenorul CSO Filiasi, Mario Gaman au raspuns la cateva intrebari .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here