Cu sprijinul autoritatilor locale, Dumitru Patru deschide o noua sectie de kickbox in comuna Melinesti satul Negoiesti ..

0
113

Dumitru Patru isi deschide o noua sectie de kickboxing in comuna Melinesti , satul Negoiesti. Autoritatile locale au decis ca in caminul cultural sa functioneze o sala de sport.

Dumitru Patru instructor de TAEKWONDO WTF, instructor de ARTE Martiale,a absolvit cursul de autoaparare condus de ofiteri specialisti din China si are centura neagra la karate (1 DAN),a fost instructor sportiv la subunitatea antitero din cadrul Gruparii de Jandarmi Craiova .

Cel mai bun sportiv de la clubul sportiv este Razvan Patru care a strans foarte multe trofee dintre care amintim : Locul 1 in cadrul competitiei Interclub Pitesti,Locul 2 la Cupa Tellur , Locul 1 la Cupa Campionilor Kick Box in Extremis,Locul 1 la Cupa C.R.K. Trofeul Dacic,Locul 2 la Judgement Day World Cup si multe altele ..

„Incepand cu luna mai , cu sprijinul autoritatilor locale , in special doamnei Ceană Ana,  primar Melinesti , voi deschide si in comuna Melinesti , satul Negoiesti , o sectie de kickboxing & contact.

Antrenamentele se vor desfasura in incinta Caminului Cultural din comuna Melinesti satul Negoiesti . Pot sa participe la aceste cursuri copii cu varsta cuprinsa intre 5-18 ani .

Pentru mai multe detalii pentru inscriere la aceste cursuri astept mesajele dumneavoastra pe facebook si la numarul de telefon +40770662765

Multumesc doamnei primar pentru ca a venit in sprijinul copiilor si mi-a oferit oportunitatea sa fac antrenamente in comuna Melinesti , satul Negoiesti.”ne-a declarat Dumitru Patru ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here