Daca nu a ajuns nationala de fotbal in Qatar au ajuns fetele! Hora cu 12 romance printre yachturile de milioane de dolari …

0
116

Un grup de tinere romance au incins o hora in Qatar, printre yachturile milionarilor veniti sa asiste la meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal.

12 tinere romance, imbracate provocator, au dansat pe o cunoscuta melodie de petrecere din Romania, „Un trandafir creste la firida mea”. Conform ProSport, imaginile au fost filmate in Qatar.

Nu doar tinerele romance sunt prezente in Qatar dar si un grup de suporteri ai “Batranei Doamne”..

Susținătorii celor de la UTA Arad au fost prezenți la o partidă care s-a disputat duminică, 27 noiembrie, însă înainte s-au fotografiat alături de un banner care nu lipsește de la meciurile de pe teren propriu ale ”Bătrânei Doamne”.

”Mafia fotbalului arădean”, a fost mesajul afișat de fanii arădeni în Qatar, alături de portretele lui Alexandru Meszar, principalul acționar al clubului, și Gheorghe Falcă, fostul primar din Arad.

”Războiul” dintre suporteri și conducerea clubului a început în vara acestui an. Fanii își doreau ca Meszar să cedeze echipa unui grup de investitori, cu Simion Apreutese în frunte, însă acest lucru nu s-a întâmplat, declanșând furia fanilor.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here