Dacian Cioloș : Discuțiile cu PNL vor trebuie să fie pragmatice și factuale. Suntem gata să ne asumăm răspunderea

0
93

Dacian Cioloș este noul președinte al USR-PLUS, după ce l-a învins pe Dan Barna în competiția internă, în condițiile în care PLUS avea mai puțini membri decât USR, semn că Barna nu a fost votat nici măcar de colegii săi. Din noua postură de șef unic, Cioloș i-a transmis, de la tribuna Congresului USR-PLUS, un mesaj lui Florin Cîțu: ”Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR”.

”În afara USR PLUS, nu cred că mai există alt partid care să creadă în modernizarea țării cu atâta putere și convingere. Avem două profile de membri: cei de la un click distanță și cei pentru care click-ul este la distanță.

Discuțiile de acum încolo cu PNL vor trebuie să fie pragmatice și factuale. Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR. E singura soluție pe care o văd. Pentru 2024 trebuie să ne propunem să câștigăm prezidențialele și parlamentarele.

Vedeți cum PSD se pregătește să acapareze întreaga putere speculând incapacitatea politică a PNL. Extrema dreaptă se pregătește să arunce totul în aer. Azi decidem dacă începem construcția unui partid mare capabil să bată toate celelalte forțe politice. Trebuie să deschidem filiale cât mai multe. Am lăsat în urmă sper, procesul de fuziune. El îl consider încheiat. Poate vor mai exista fricțiuni și neînțelegeri, vor mai exista tendințe de tabere, dar să se gândească bine înainte de a construi ziduri. Sunt convins că vom învăța împreună dialogul. E important ce vom vota și ce vom decide. USR PLUS este partidul politicii de azi și de mâine, al încrederii și al schimbării.”, a spus Dacian Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here