Dacian Cioloș refuză să facă parte dintr-un guvern sub conducere liberală

0
116

Dacian Cioloș, din postura de proaspăt președinte ales al USR PLUS, a ținut să precizeze că, în cazul în care USR PLUS reface alianța de guvernare cu PNL și UDMR, nu dorește să intre în guvern, adăugând că vrea să se ocupe de partid.
„Eu nu îmi doresc să intru în Guvern, am câştigat această poziţie de preşedinte al partidului şi vreau să mă ocup de partid. Vom vedea cine va intra în Guvern la momentul respectiv. Vor fi discuţii pe care le vom avea în Biroul Naţional, dar vreau să fiu foarte clar, din punctul meu de vedere echipa rămâne unită, vom lucra împreună, nu există diferenţieri de tabere. Şi Dan Barna şi alţi colegi au câştigat deja experienţă şi cu siguranţă va trebui valorificată”, a spus Cioloş, într-o conferinţă de presă la sediul central al USR PLUS, întrebat dacă doreşte poziţia de vicepremier în cazul în care se reface coaliţia de guvernare cu alt premier.

Cioloş a afirmat că USR PLUS nu îl mai susţine pe premierul Florin Cîţu, pentru că acesta „şi-a dat examenul şi l-a picat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here