Dan Barna: „Preşedintele îşi doreşte Guvernul său şi îl construieşte cu PSD. Ar fi o umilire foarte bună pentru PSD ca premier să fie Cîţu”

0
101

Vicepreşedintele USR Dan Barna este de părere că alianţa dintre PSD şi PNL este bazată doar pe dorinţa de a controla resursele şi a le împărţi clientelei politice, astfel încât nu crede că va dura până la alegerile din 2024.

Dan Barna susţine că preşedintele Klaus Iohannis a împins PNL spre alianţa de guvernare cu PSD şi spune că nu crede că Ciolacu sau Cîţu vor ocupa funcţia de premier, dar spune că şi-ar dori ca preşedintele liberalilor să conducă executivul, pentru că ar fi o umilire pentru social-democraţi.

„Eu aș paria că nici unul dintre cele două nume (n.r.: Marcel Ciolacu sau Florin Cîțu) nu o să fie premier, cel puțin acum la prima extragere, dar asta e pariul meu personal. Nu am informații într-o direcție sau alta. Ar fi o umilire de foarte bună calitate pentru PSD ca Florin Cîțu să fie premierul acestui cabinet.

Am văzut că președintele își dorește Guvernul său și îl construiește  cu PSD. Este o performanță de care președintele cred că este în sfârșit mulțumit, după eforturile de a menține coaliția din care USR a făcut parte. O să vedem care este poziția domniei sale în ceea ce privește premierul”, a conchis Barna.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here