Dan Barna : Vaccinare maraton pentru Europa! La mulți ani, Europa! Ne facem bine împreună.

0
167

În fiecare an, pe data de 9 mai se aniversează Ziua Europei. Pe lângă această semnficaţie, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial.

„E 9 mai, Ziua Europei, și în egală măsură e o zi în care și la nivelul Guvernului și la nivelul Consiliilor Județene și Locale din țară se întreprind eforturi uriașe pentru ca avea o campanie de vaccinare cu rezultate cât mai bune.
Vaccinarea e singura soluție prin care putem să revenim mai repede la viața de dinainte, aceea în care ne întâlnim cu prietenii si cu familia, putem participa la evenimente și putem călători oriunde dorim.

Inițiativa Consiliului Județean Sibiu de a deschide și un spațiu de cultură – Sala Thalia – pentru vaccinare, organizată cu ajutorul medicilor, asistenților, Crucii Roșii Sibiu și a Filarmonicii de Stat, e un efort pe care îl salut și îl sprijin.
Faptul că încă de la ora 9:00 erau oameni la coadă arată că cetățenii înțeleg cât de important e să se protejeze pe ei înșiși dar și pe cei dragi.

Vaccinarea pentru pietoni aici la Filarmonică se poate face până la ora 21:00. În paralel, puteți participa și la evenimentul artistic Summit-ul Muzical European al Vaccinării.
Dacă sunteți cu mașina în Sibiu vă puteți vaccina la drive-through în parcarea de la Cazarma 90 – până la ora 19:00.

Haideți să convingem cu toții prieteni, vecini și rude să se vaccineze, astfel avem șansa să menținem cota ridicată de vaccinare în România și avem mai repede șansa de a scăpa de pandemie.
La mulți ani, Europa! Ne facem bine împreună.” a declarat Dan Barna .

Vaccinare maraton pentru Europa

E 9 mai, Ziua Europei, și în egală măsură e o zi în care și la nivelul Guvernului și la…

Publicată de Dan Barna pe Duminică, 9 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here