Dan Diaconu, la deschiderea anului universitar, la Universitatea din Craiova: Vă doresc să studiați cu seriozitate și pasiune, și să nu uitați că educația și disciplina sunt baza unui parcurs armonios în viață.

0
200

Prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, multumeste în mesajul adresat cu prilejul începerii noului an universitar 2022-2023 studentilor ca au ales Craiova și universitatea de aici.

Mesajul Prefectului județului Dolj, Dan Diaconu, la deschiderea anului universitar 2022-2023, la Universitatea din Craiova:
“Vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului rector pentru invitația de a participa la deschiderea noului an universitar.
Dragi studenți, sunt onorat să mă aflu și să vorbesc în fața dumneavoastră.
Suntem astăzi din nou împreună, după o perioadă dificilă, care a venit cu provocări pe măsură. După doi ani de pandemie, în care cursurile s-au desfășurat cu preponderență online, doi ani în care nu ne-am văzut colegii și prietenii, și am învățat să apreciem prezența oamenilor în viața noastră.

Ne aflăm într-o clădire impresionantă, într- o universitate de prestigiu, în care veți găsi profesori de excepție, care vă vor îndruma și vor fi alături de dumneavoastră pentru a vă atinge pe deplin potențialul. Prin programele educaționale și de formare, prin legăturile cu grupurile academice naționale și internaționale, Universitatea din Craiova și-a câștigat locul între cele mai bune universități din România și este prezentă în clasamentele mondiale.
Dragi studenți, învățați într-o universitate cu tradiție și performanță. Vă felicit pentru alegere și vă doresc să studiați cu seriozitate și pasiune, și să nu uitați că educația și disciplina sunt baza unui parcurs armonios în viață. Să faceți performanță în specializările pe care vi le-ati ales și să fiți mândri de rezultatele voastre.
Ca și prefect al județului Dolj vreau să vă mulțumesc că ați ales Craiova și universitatea de aici. Știu că veniți din diferite colțuri ale țării și din străinătate pentru a studia aici. Nu pot decât să vă asigur că este o onoare pentru noi ca autorități, să vă avem.
Vă asigur de tot sprijinul meu, vă invit și vă aștept în clădirea Palatului Administrativ, ori de câte ori veți avea curiozitatea să vedeți cum arată și cum se lucrează în administrația locală.
Vă doresc mult succes în drumul pe care l-ați ales și îl începeți astăzi!”, a declarat Dan Diaconu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here