Dancila confirma ancheta DNA : Eu am respectat legea! Dancila da vina pe Dragnea ..

0
5

Fostul lider al PSD, Viorica Dancila, a confirmat, duminica, ca DNA a cerut documente despre achizitiile realizate pentru alegerile prezidentiale de anul trecut.

Viorica Dancila a sustinut ca nu a fost instiintata de existenta unei anchete a DNA asupra partidului privind achizitiile din campania prezidentiala, care, implicit, ar viza-o si pe ea. Fostul presedinte PSD a spus ca nu s-a ocupat de partea financiara.

“Eu, personal, nu stiu sa existe nicio ancheta privind derularea campaniei prezidentiale a PSD. Vreau sa subliniez, fiindca am vazut ca au aparut foarte multe speculatii, multi oameni au venit cu acuzatii nefondate, nu m-am ocupat, in calitate de presedinte, de partea financiara si de contracte.

Toate au fost semnate de secretarul general si semnate de trezorierul partidului si cred ca acesti oameni nu au incalcat legea”, a spus Dancila pentru Mediafax.

Fostul premier a spus ca a respectat legea si in momentul in care a plecat de la sefia PSD, a lasat totul in ordine.

“Intr-adevar, stiu ca exista o ancheta care vizeaza perioada 2017-2019, inainte ca eu sa devin presedintele partidului. Ca presedinte de partid si premier, am respectat intodeauna legea.

Citeste si ...  Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind educatia sexuala in scoli

Am lasat lucrurile in ordine, atunci cand am plecat din fruntea partidului. Deci, activitatea financiara cred ca s-a derulat corect. Acest lucru a fost confirmat si de faptul ca Autoritatea Electorala Permanenta a deblocat banii din subventia cuvenita PSD.

Stiu ca a existat si un control al Curtii de Conturi si nu s-a gasit nimic”, a mai spus Dancila.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here